Cercetăm dezumidificatoare de peste 2 de ani. Dacă cumpărați prin link-urile noastre, este posibil să câștigăm un comision. Vezi detalii aici

Recenzie Alecoair D22 PURIFY – Păreri personale

Am achiziționat dezumidificatorul Alecoair D22 PURIFY în speranța de a rezolva problema persistentă a mucegaiului din apartamentul meu de la parter.

După ce am încercat diverse soluții, inclusiv izolarea apartamentului și varuirea cu ioni de argint antimucegai, am constatat că dezumidificatorul este singura soluție eficientă. Acesta elimină în mod constant în jur de 3 litri de apă în decurs de 8 ore, perioadă în care îl las să funcționeze când plec la serviciu.

După 2-3 săptămâni de utilizare, am observat o îmbunătățire semnificativă a calității aerului. În plus, mă surprinde în continuare cantitatea de apă pe care o extrage din aer. Efectele pozitive ale utilizării dezumidificatorului sunt evidente și mă întreb câtă apă mai poate scoate și de unde.

Vezi Pret

Rezultatele testelor de performanță

Dezumidificatorul Alecoair D22 PURIFY este un aparat eficient, cu un consum de 245W și o capacitate de dezumidificare de 22L/Zi la 30℃,80%RH sau 13L/Zi la 27℃,60%RH. Am fost impresionat de performanța sa și de capacitatea de a îmbunătăți semnificativ calitatea aerului în încăpere.

Nivelul de zgomot este acceptabil, ≤44dB(A) la treapta mare de ventilare și ≤42dB(A) la treapta mică de ventilare. Acest lucru îl face ideal pentru utilizarea în timpul zilei, dar și pe timpul nopții, fără a deranja somnul sau activitățile zilnice.

Alecoair D22 PURIFY performanta

Vezi Pret

Caracteristici

Alecoair D22 PURIFY este dotat cu un rezervor de 4.4 L și are o capacitate de circulare a aerului de 155 mc/h la treapta mare de ventilare. Am apreciat aceste caracteristici, deoarece m-au ajutat să mențin un nivel optim de umiditate în încăpere.

Refrigerantul folosit este de tip R290, în cantitate de 70g. Dezumidificatorul poate funcționa într-un interval de temperatură de la 5℃ la 35℃ și într-un interval de umiditate de la 30% la 80% RH. Este recomandat pentru încăperi de 30-45m², ceea ce îl face ideal pentru apartamentul meu.

caracteristici Alecoair D22 PURIFY

Design și întreținere

Dezumidificatorul Alecoair D22 PURIFY are un design compact și este destul de silențios. Dimensiunile aparatului sunt 360 x 242 x 548 mm, iar greutatea netă este de 15,3 kg. În ciuda dimensiunilor sale compacte, acest dezumidificator este surprinzător de puternic și eficient.

Funcția de uscare a rufelor este foarte utilă. În ciuda faptului că este un aparat compact, este surprinzător de puternic și eficient. Întreținerea este simplă, iar rezervorul de 4.4 L este suficient pentru a colecta umiditatea pe parcursul unei zile întregi.

Alecoair D22 PURIFY design si intretinere

Vezi Pret

Garanția produsului

Dezumidificatorul Alecoair D22 PURIFY a ajuns în două zile lucrătoare. Am fost impresionat de rapiditatea livrării și de eficiența cu care își face treaba. Este compact, silențios și funcția de uscare a rufelor este foarte benefică.

Un mic inconvenient pe care l-am observat este că dacă îl scoți din priză nu își ține minte ultima valoare setată pentru dezumidificare. Cu toate acestea, acesta este un mic inconvenient în comparație cu beneficiile pe care le oferă.

Caracteristici suplimentare

Unul dintre aspectele care m-au impresionat la dezumidificatorul Alecoair D22 PURIFY a fost afișajul său clar și ușor de înțeles. Acesta oferă informații utile despre nivelul de umiditate și permite reglarea ușoară a setărilor.

Deși nu își păstrează ultima valoare setată pentru dezumidificare dacă este scos din priză, acesta este un mic inconvenient în comparație cu beneficiile pe care le oferă. În general, sunt foarte mulțumit de performanța și caracteristicile acestui dezumidificator.

În cazul în care aveți nevoie de un dezumidificator pentru un mediu mai specific, cum ar fi o piscină interioară, vă recomandăm să citiți articolul nostru despre dezumidificator pentru piscina.

date tehnice Alecoair D22 PURIFY

Vezi Pret

Ușurința de utilizare

Dezumidificatorul Alecoair D22 PURIFY este ușor de utilizat și de întreținut. Capacitatea rezervorului de 4.4 L este suficientă pentru a colecta umiditatea din aer pe parcursul unei zile întregi. Am apreciat faptul că am putut conecta un furtun de scurgere direct la dezumidificator pentru a permite drenarea continuă a apei colectate.

Acest lucru a fost deosebit de util, având în vedere că am avut probleme cu condensul pe geamuri și mucegai în anumite locuri. Cu ajutorul furtunului de scurgere, am putut rezolva aceste probleme fără a fi nevoie să golesc manual rezervorul.

usurinta in utilizare

Portabilitate

Dezumidificatorul Alecoair D22 PURIFY are o greutate netă de 15,3 kg, ceea ce îl face relativ ușor de mutat dintr-o încăpere în alta. Deși locuiesc la parter, nu am avut probleme în a-l muta acolo unde era necesar.

În plus, dimensiunile sale compacte îl fac ușor de depozitat atunci când nu este în uz. Acesta este un avantaj major, mai ales într-un apartament unde spațiul poate fi limitat. În ciuda dimensiunilor sale compacte, puterea și eficiența sa nu sunt compromise.

Concluzia

În concluzie, consider că dezumidificatorul Alecoair D22 PURIFY oferă o valoare excelentă pentru preț. Este eficient, ușor de utilizat și de întreținut, și are o serie de caracteristici utile, cum ar fi funcția de uscare a rufelor. Deși are câteva mici inconveniente, cum ar fi faptul că nu își păstrează ultima valoare setată pentru dezumidificare dacă este scos din priză, acestea sunt minore în comparație cu beneficiile pe care le oferă.

Am observat o îmbunătățire semnificativă a calității aerului de când folosesc acest dezumidificator. Îl recomand cu încredere oricui are nevoie de o soluție eficientă pentru a controla umiditatea în casă.

Lasă un comentariu