Cercetăm dezumidificatoare de peste 2 de ani. Dacă cumpărați prin link-urile noastre, este posibil să câștigăm un comision. Vezi detalii aici

AlecoAir D14 PURIFY Păreri și Specificații

Articol scris de:

Actualizat: 20 aprilie, 2023

Doriți să creșteți confortul locuinței dvs. cu ajutorul unui dezumidificator ieftin si bun și în același timp să reduceți costurile de energie? Dacă da, atunci acest purificator si dezumidificator 2 in 1 cu consum redus de energie Alecoair D14 PURIFY poate fi exact ceea ce aveți nevoie.

Acest dispozitiv inovator folosește o tehnologie modernă pentru a ajuta la eliminarea excesului de umiditate din aerul din spațiul dvs. fără a consuma cantități mari de energie.

AlecoAir D14 PURIFY

Vezi Pret

De la capacitatea sa de a elimina alergenii, de a reduce mirosurile de mucegai și de a preveni dezvoltarea mucegaiului, acesta oferă o listă lungă de beneficii care pot transforma orice atmosferă interioară într-una sigură și confortabilă.

AlecoAir D14 PURIFY – Specificații

Vă facem cunoștință cu AlecoAir D14 PURIFY – dezumidificatorul perfect pentru casa dumneavoastră.

D14 PURIFY este conceput pentru a oferi un mediu confortabil și sănătos pentru dvs. și familia dvs.

Cu o suprafață maximă recomandată de 20 mp și o capacitate maximă de dezumidificare de 12 litri pe zi, este o alegere ideală pentru moderarea nivelului de umiditate în spații mici și medii, menținând în același timp calitatea aerului.

Vezi Pret

Acest dispozitiv inovator funcționează rapid și silențios pentru a vă purifica mediul înconjurător, cu o capacitate puternică a debitului de aer de 100mc/h, un nivel de sunet de 42dB, un prefiltru și un filtru HEPA împreună cu ionizare pentru o performanță optimă, și un rezervor de colectare a apei de 2,3 l.

Suplimentar, cu ajutorul afișajului digital, puteți vizualiza în orice moment nivelul actual de umiditate.

Ceea ce face ca acest dispozitiv să fie atât de special este interfața smart de comunicare care vă permite să setați dezumidificatorul prin intermediul smartphone-ului sau tabletei, după cum este necesar, pentru a vă asigura că totul funcționează așa cum a fost prevăzut; plus informații în timp real despre nivelurile de consum!

Puteți avea încredere că acest dispozitiv va oferi exact ceea ce promite: performanță superioară fără greș.

AlecoAir D14 PURIFY specificatii

AlecoAir D14 PURIFY – Design

Scăpați de mucegaiului toxic, aerului viciat și mirosurile neplăcute! Dezumidificatorul AlecoAir D14 PURIFY are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă menține casa sănătoasă!

AlecoAir D14 PURIFY design

Vezi Pret

Măsurând 308 x 478 x 229 mm, acest dezumidificator puternic și totuși ușor (doar 11 kg) este portabil și ușor de transportat.

Cu un mâner pentru portabilitate și roți pentru mai multă comoditate, puteți transporta aparatul dintr-o cameră în alta cu ușurință! Fabricat din plastic robust, nu doar că arată grozav, ci este construit pentru a ține mult timp.

Cea mai impresionantă caracteristică dintre toate? Evacuarea dublă a condensului – datorită unui rezervor detașabil sau a unei conexiuni pentru furtun, tot ce trebuie să faceți este să îl goliți atunci când este necesar, sau conectați furtunul de evacuare direct la canalizare.

De la dormitoare la băi, subsoluri și garaje; dezumidificatorul AlecoAir D14 face ca procesul de reglare a umidității să fie mai simplu ca niciodată. Nu mai lăsați umiditatea să vă controleze – achiziționați dezumidificatorul astăzi!

AlecoAir D14 PURIFY – Sistemul de filtrare

Sistemul de filtrare

Prefiltrul: Sistemul de filtrare AlecoAir D14 PURIFY include un prefiltrul pentru a capta particulele mari în suspensie din aer și pentru a oferi protecție filtrului HEPA. Acesta este alcătuit dintr-un material media de fibre încărcate electrostatic, realizat din fibre 100% sintetice.

Acest prefiltrul ajută la captarea părului de animale de companie și altor particule mari din aer, astfel încât acestea să nu ajungă la filtrul HEPA.

Înlocuirea acestui filtru la fiecare 6-12 luni poate ajuta la menținerea performanței optime a purificatorului de aer din locuința sau spațiul de lucru.

Filtru HEPA: Filtrul HEPA (High Efficiency Particulate Air) este conceput pentru a capta 99,97% din particulele care au o dimensiune de 0,3 microni sau mai mare, cum ar fi bacteriile, virușii, particulele de fum și alți poluanți microscopici din aerul care circulă în casa sau spațiul de lucru.

Acesta este format din straturi de hârtie din fibră de sticlă țesute strâns, care sunt plisate pentru o suprafață mai mare și o eficiență sporită în captarea poluanților din aerul care trece prin el.

Pentru a asigura performanța optimă a acestui filtru, acesta trebuie înlocuit anual (sau la 6 luni după caz) pentru a menține curățenia și capacitățile superioare de filtrare.

Consum redus de energie

Dezumidificatorul AlecoAir D14 PURIFY este un aparat foarte eficient și cu consum redus de energie, ceea ce îl face una dintre cele mai economice opțiuni de pe piață.

Cu o rată de extracție de 14 litri pe zi în condiții ideale, acest dezumidificator este capabil să extragă umezeala din suprafețe mari, dar să consume doar 155 W – semnificativ mai puțin decât alte modele.

Mai mult, aparatul a fost proiectat cu o gamă inovatoare de caracteristici pentru a reduce și mai mult consumul său general de energie.

D14 PURIFY utilizează tehnologii avansate, cum ar fi un sistem de dezghețare automată care previne acumularea de îngheț care poate reduce eficiența aparatului și un ventilator de răcire care răcește condensatorul în timpul funcționării pentru a elimina orice căldură suplimentară generată atunci când funcționează la temperaturi mai ridicate.

Dispune de o setare cu 2 viteze reglabile în funcție de preferințele utilizatorului și de condițiile din încăpere.

Dezumidificatorul se mândrește cu o funcție specială de detectare a umidității, care oprește automat aparatul dacă nu este prezentă umiditate, pentru a maximiza economiile de energie.

AlecoAir și-a evidențiat angajamentul de a oferi soluții extrem de eficiente și viabile din punct de vedere economic pentru locuințe și întreprinderi prin introducerea modelului D14 PURIFY.

Combinând consumul redus de energie cu tehnologii inovatoare care reduc și mai mult consumul de energie, AlecoAir a creat un aparat care oferă economii financiare semnificative, oferind în același timp performanțe fiabile de fiecare dată.

Lasă un comentariu