Cercetăm dezumidificatoare de peste 2 de ani. Dacă cumpărați prin link-urile noastre, este posibil să câștigăm un comision. Vezi detalii aici

Dezumidificator Turbionaire Smart 10 Eco – Păreri – Specificații

Pentru a crea un mediu sănătos, aveți nevoie de un purificator sau dezumidificator. Turbionaire Smart 10 Eco – partenerul perfect pentru casa și biroul dumneavoastră!

Acest dezumidificator eficient și robust vă asigură că mențineți un nivel sănătos de umiditate oriunde v-ați afla.

Cu capacitatea sa de extracție a umidității de 10L/zi, panoul de control digital și higrostatul electronic – puteți sta liniștit știind că aerul din interior este confortabil, sigur și uscat.

Dezumidificator Turbionaire Smart 10 Eco – Design

Dezumidificator Turbionaire Smart 10 Eco

Vezi Pret

Descoperiți designul elegant și modern al dezumidificatorului Turbionaire Smart 10 Eco.

Acest dispozitiv ecologic este alb care măsoară 29,6 cm în lungime, 21,7 cm în lățime și 41,6 cm în înălțime, cântărind doar 10 kg – ceea ce îl face ușor de transportat pentru a se potrivi diferitelor spații.

După ce am testat zeci de dezumidificatoare, Turbionaire Smart 10 Eco se remarcă puternic în ceea ce privește construcția sa. Atunci când este comparat cu concurența sa, este ușor de observat că Smart 10 Eco este fabricat cu materiale de o calitate mult mai bună decât orice alt model pe care l-am văzut până acum.

Este remarcabil cât de mult mai bine construit este Turbionaire. Având în vedere construcția sa, acest produs ar putea oferi consumatorilor un dezumidificator de lungă durată pentru mulți ani.

Turbionaire Smart 10 Eco oferă rezultate eficiente aproape fără niciun efort, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru toate nevoile dvs. de dezumidificare.

Dezumidificator Turbionaire Smart 10 Eco – Ușor de folosit

Dacă v-ați simțit vreodată frustrat de dezumidificatoarele complicate, care necesită multă asamblare și sunt dificil de operat, trebuie să știți că Turbionaire Smart 10 Eco nu este asa.

Acest dezumidificator este incredibil de ușor de configurat, iar comenzile sale sunt suficient de simple pentru ca oricine să le înțeleagă.

Dezumidificator Turbionaire Smart 10 Eco usor de folosit

Vezi Pret

Să aruncăm o privire la ceea ce face acest produs atât de ușor de utilizat.

Procesul de configurare

Procesul de configurare pentru Turbionaire Smart 10 Eco este incredibil de simplu. Tot ce trebuie să faceți este să îl conectați, să apăsați butonul de pornire și sunteți gata.

Aparatul este însoțit și de un manual de instrucțiuni care explică în mod clar cum să utilizați toate funcțiile, dar chiar și fără acesta ar trebui să puteți să vă puneți dezumidificatorul în funcțiune în cel mai scurt timp.

Comenzi ușoare

Comenzile de pe partea superioară a unității sunt destul de simple și intuitive.

  • În primul rând există un buton de pornire care va porni sau opri unitatea.
  • Apoi există un buton de viteză a ventilatorului care vă permite să alegeți între setări joase, medii sau înalte;
  • un temporizator care vă permite să setați cât timp doriți ca unitatea să funcționeze
  • după care există un buton de setare a umidității, unde puteți selecta nivelul de umiditate dorit pentru a se încadra în parametrii normali
  • un buton pentru selectarea unuia dintre cele două moduri de funcționare (normal sau turbo).

Dezumidificator Turbionaire Smart 10 Eco – Performanțe

Acest dispozitiv este foarte puternic atunci când vine vorba de eliminarea umidității nedorite din spațiul dvs. – până la 15 m², ceea ce îl face ideal pentru camere medii.

Datorită consumului redus de energie, puteți utiliza acest aparat fără să vă faceți griji cu privire la facturile de electricitate care cresc vertiginos.

Prezentare Video

Vezi Pret

Bucurați-vă de confortul pe care îl oferă toate caracteristicile sale: afișajul electronic, senzorul de umiditate, temporizatorul reglabil și higrostatul electronic.

Este dotat cu un rezervor de apă de 1,8 litri și utilizează atât un filtru de aer lavabil, cât și un indicator de nivel al apei, astfel încât să puteți fi mereu la curent cu situația.

Dacă trebuie să plecați de acasă pentru o perioadă de timp prelungită, puteți utiliza opțiunea de repornire automată, astfel încât să nu vă faceți griji că ați uitat să îl porniți din nou.

Nu numai că dezumidificatorul Turbionaire Smart 10 Eco este super eficient în ceea ce face, dar funcționează și în mod silențios și eficient; nu există vibrații sau zgomote zguduitoare atunci când este pornit.

Turbionaire Smart 10 Eco are câteva calități care îl diferențiază atunci când vine vorba de a oferi un profil plăcut de ieșire a zgomotului.

În primul rând, produce semnificativ mai puțin zgomot de compresor decât dezumidificatoarele comparabile de pe piață. Compresorul, responsabil pentru producerea zumzetului pe care îl asociem cu frigiderele mai vechi, lipsește aproape complet atunci când se utilizează acest dezumidificator.

Mai mult, testele au arătat că acel zgomot produs de compresorul său este abia perceptibil – departe de a fi deranjant sau neplăcut.

Deși există și alte dezumidificatoare disponibile cu evaluări și capacități similare, rare sunt cele se ridică la nivelul Turbionaire Smart 10 Eco atunci când produce un profil de zgomot plăcut.

Și încă un lucru… datorită funcției de uscare a rufelor în mod continuu și a posibilității de scurgere continuă inclusă, toate hainele pot fi uscate rapid.

Lasă un comentariu