Cercetăm dezumidificatoare de peste 2 de ani. Dacă cumpărați prin link-urile noastre, este posibil să câștigăm un comision. Vezi detalii aici

Dezumidificator AlecoAir D12 HOME Păreri, Specificații, Preț

Maria

AlecoAir D12 HOME este un dezumidificator de calitate superioară, conceput pentru a vă ajuta să vă păstrați casa în condiții confortabile și uscate.

Acest dezumidificator poate elimina până la 12 litri pe zi, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru gospodăriile care se confruntă cu umezeală sau cu daune cauzate de umiditate.

Datorită debitului puternic de 100 de metri cubi pe oră și afișajului digital intuitiv, AlecoAir D12 HOME vă oferă un control total asupra nivelului de umiditate din interiorul camerei dumneavoastră.

Este prevăzut cu funcții utile, precum conectivitatea Wi-Fi, modul de uscare a rufelor, setările higrostatului și setările temporizatorului, astfel încât să puteți ajusta cu ușurință setările în funcție de necesitățile dvs.

Dezumidificator AlecoAir D12 HOME pret

Vezi Pret

Dezumidificator AlecoAir D12 HOME – Avantaje

Avantajele dezumidificatorului AlecoAir D12 HOME:

1. Filtru lavabil: Este echipat cu un filtru lavabil care poate fi îndepărtat și curățat cu ușurință pentru a menține o performanță optimă a calității aerului. Acest lucru ajută la reducerea necesității de înlocuire a filtrelor costisitoare și menține interiorul casei fără praf, polen și alți agenți iritanți din aer.

2. Conectivitate Wi-Fi: AlecoAir D12 Home include conectivitate Wi-Fi, astfel încât utilizatorii pot monitoriza și ajusta setările de la distanță cu ajutorul smartphone-ului. Acest lucru le permite proprietarilor de locuințe să verifice nivelul de umiditate atunci când sunt plecați de acasă și să facă ajustări de oriunde s-ar afla.

3. Higrostat integrat: Dispozitivul beneficiază de un higrostat încorporat, care vă permite să selectați un nivel țintă de umiditate relativă în spațiul de locuit, astfel încât acesta să fie întotdeauna potrivit pentru nivelul de confort și pentru nevoile dumneavoastră. Această caracteristică ajută la protejarea locuinței dvs. de daunele potențiale cauzate de umezeală sau de excesul de umiditate, cum ar fi apariția mucegaiului.

4. Mai multe viteze ale ventilatorului: Dezumidificatorul are 2 viteze ale ventilatorului, astfel încât să puteți ajusta rata fluxului de aer pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră individuale. Nu contează dacă aveți nevoie de o viteză mare pentru a curăța rapid încăperile de excesul de umiditate sau de o viteză mică pentru o funcționare mai economică în spații mari, acest dezumidificator oferă flexibilitate în satisfacerea cerințelor dvs. specifice.

5. Indicator luminos: LED-ul frontal își schimbă culoarea în funcție de nivelul de umiditate. Roșu înseamnă că este prea multă umiditate. Albastrul înseamnă că umiditatea este mică. Verde înseamnă că umiditatea se află în intervalul normal.

6. Compatibil cu tehnologia Smart Home: Modelul D12 este compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa, Siri și alte produse de tehnologie pentru locuințe inteligente, care permit utilizatorilor să controleze dezumidificatorul de la distanță prin comenzi vocale sau prin setările aplicației pentru smartphone.

7. Telecomandă: Pentru un plus de confort, AlecoAir vine și cu o telecomandă care le permite utilizatorilor să ajusteze setările fără a fi nevoie să se apropie de unitatea în sine – perfect pentru acele momente în care pur și simplu nu doriți să vă mișcați din locul în care stați!

Dezumidificator AlecoAir D12 HOME - Avantaje

Vezi Pret

Dezumidificator AlecoAir D12 HOME – Design

Dezumidificatorul AlecoAir D12 Home este fabricat pentru a asigura un control puternic și fiabil al umidității în mediile rezidențiale și comerciale.

Acest dezumidificator portabil și ușor are un cadru dreptunghiular care măsoară 296 x 436 x 217 mm și cântărește 10,5 kilograme.

Unitatea este disponibilă în opțiunile de culoare albă sau gri pentru a se potrivi cu orice decor interior.

Acest dezumidificator dispune de un sistem eficient de schimb de aer cu setări reglabile ale vitezei ventilatorului pentru o performanță optimă, precum și de o tehnologie de dezghețare automată care previne acumularea de gheață în timpul funcționării.

Se remarcă printr-o funcționare silențioasă (40 db) chiar și atunci când funcționează la viteze mari.

Afișajul digital ușor de citit îi păstrează pe utilizatori informați cu privire la nivelurile actuale de umiditate și alte date operaționale, în timp ce temporizatorul încorporat le permite acestora să stabilească intervale preselectate pentru o funcționare continuă, fără ajustare manuală.

AlecoAir D12 Home este prevăzut cu roți de transport integrate, astfel încât utilizatorii îl pot deplasa cu ușurință dintr-o incintă în alta, în funcție de cum este necesar, pentru a gestiona nivelurile de umiditate.

Este fabricat folosind materiale durabile care asigură performanțe de lungă durată, an după an.

Cu combinația de caracteristici și designul său modern, acest dezumidificator va asigura un mod eficient de control al umidității în orice mediu, ocupând în același timp un spațiu foarte mic.

Design

Vezi Pret

Putere și capacitate de dezumidificare

Dezumidificatorul AlecoAir D12 Home este un dispozitiv puternic și performant care poate ajuta la reducerea umezelii din orice mediu interior.

Are o capacitate de dezumidificare de 12 litri pe zi, ceea ce îi permite să îndepărteze rapid și în mod eficient apa din aer pentru a vă menține confortul în casă sau la birou.

Debit de aer de 100 mc/oră asigură trecerea unei cantități ample de aer prin unitate în orice moment, oferind o performanță optimă cu o utilizare minimă de energie.

Acest dezumidificator poate acoperi până la 18 metri pătrați, ceea ce îl face perfect pentru încăperi de dimensiuni medii.

Rezervorul său de 1,9 litri colectează toată umezeala extrasă din aer, iar consumul său de energie de 200 de wați îl face destul de eficient din punct de vedere energetic.

Dezumidificatorul AlecoAir D12 este fiabil și sigur atât pentru aplicațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale, oferind o modalitate eficientă și convenabilă de a reduce nivelul de umiditate din interior fără a consuma prea multă energie sau a ocupa prea mult spațiu.

Mod de utilizare

Acest ghid are scopul de a oferi o prezentare generală a configurației și a modului de utilizare a dezumidificatorului AlecoAir D12.

Acest aparat a fost proiectat cu gândul la comoditate, având un panou de control intuitiv și caracteristici ușor de utilizat.

Vă vom oferi instrucțiuni pas cu pas despre cum să configurați și să utilizați în mod corespunzător dezumidificatorul.

panou de control d12

Pasul 1: Amplasarea și configurarea

Primul pas pentru instalarea dezumidificatorului AlecoAir D12 este selectarea unei locații adecvate pentru acesta.

Așezați aparatul departe de lumina directă a soarelui, precum și de sursele de căldură, cum ar fi radiatoarele sau caloriferele. Acest lucru va asigura că unitatea funcționează la eficiență maximă.

Aveți grijă să existe un spațiu adecvat în jurul dezumidificatorului pentru fluxul de aer; acest lucru va ajuta la maximizarea performanței sale.

Atunci când amplasați dezumidificatorul, asigurați-vă că nu există obstacole care să blocheze grilele de admisie sau de evacuare a aerului; acestea permit aerului să circule liber din încăpere în și dinspre unitate.

Dacă este posibil, încercați să îl amplasați în apropierea unei guri de scurgere, astfel încât să puteți conecta cu ușurință un furtun pentru o scurgere continuă.

În continuare, conectați dezumidificatorul la o priză cu împământare și apăsați butonul de pornire situat pe panoul de control. Dispozitivul ar trebui să fie acum pornit. Acum puteți ajusta setările în funcție de nevoile dvs. prin intermediul ecranului și butoanelor de pe panoul de control.

Pasul 2: Setarea nivelurilor de umiditate dorite

Dezumidificatorul AlecoAir D12 Home vă permite să setați niveluri specifice de umiditate folosind fie modul manual, fie cel automat. Dacă alegeți modul manual, puteți ajusta pur și simplu nivelul dorit de umiditate relativă cu ajutorul butoanelor.

Dacă preferați o acuratețe mai precisă, selectați modul automat apăsând „Auto” de pe panoul de control; acest lucru va activa senzorii din cadrul unității care vor detecta automat orice modificare a nivelului de umiditate ambientală și vor ajusta viteza ventilatorului în consecință.

Pasul 3: Setări ale vitezei ventilatorului și ale temporizatorului

Dezumidificatorul AlecoAir D12 vă oferă două viteze diferite ale ventilatorului – mare și mică – ambele putând fi ajustate folosind setările manuale sau automate ale vitezei ventilatorului găsite pe ecranul de afișare al panoului de control.

Pasul 4: Curățarea și întreținerea

Ca toate aparatele, se recomandă întreținerea regulată pentru o performanță optimă și longevitate a dezumidificatorului AlecoAir D12.

Grila de admisie, cât și cea de evacuare trebuie să rămână libere de acumulări de praf, ștergându-le frecvent cu o cârpă uscată sau prin aspirare. Acest lucru facilitează o funcționare fără probleme și previne formarea în timp a unor blocaje din cauza acumulării de praf în interiorul orificiilor de ventilație.

Verificați periodic furtunul de evacuare deoarece acestea se pot înfundă cu ușurință din cauza acumulării de resturi, ceea ce poate împiedica scurgerea eficientă a apei.

Lasă un comentariu