Cercetăm dezumidificatoare de peste 2 de ani. Dacă cumpărați prin link-urile noastre, este posibil să câștigăm un comision. Vezi detalii aici

AlecoAir D16 PURIFY – Dezumidificator și purificator cu consum redus de energie

Verdict – AlecoAir D16 PURIFY

AlecoAir D16 PURIFY este un dezumidificator și purificator cu consum redus de energie, care poate elimina până la 16 litri de apă din aer pe zi. De asemenea, are un filtru HEPA pentru a reține praful și alte particule, precum și o funcție de ionizare pentru a ajuta la împrospătarea aerului. În plus, poate fi folosit ca uscător de rufe pentru a ajuta hainele să se usuce mai repede.

AlecoAir D16 PURIFY

Vezi Pret

 

Avantaje

+ 2 în 1 – dezumidificator și purificator

+ consum redus

+ uscare rufe

+ multiple funcții

 

Dezavantaje

– puțin cam zgomotos pe timp de noapte

Vă prezentăm dezumidificatorul AlecoAir D16 PURIFY: modalitatea perfectă de a vă menține locuința fără exces de umiditate și de a o proteja de mucegai și de alți poluanți din aer.

Cu o suprafață maximă recomandată de 25 de metri pătrați, un debit de aer de 145 de metri cubi pe oră, o capacitate a rezervorului de 4,4 litri, niveluri de filtrare de calitate și higrostat pentru controlul umidității, nu va trebui să vă mai faceți niciodată griji cu privire la spațiile umede.

Pregătiți-vă să experimentați un aer curat și răcoritor, fără a consuma prea multă energie, deoarece acesta funcționează cu doar 215 wați.

Indiferent de anotimp sau de vreme, vă puteți baza pe dezumidificatorul AlecoAir D16 PURIFY pentru a menține condiții confortabile în interior pe tot parcursul anului.

AlecoAir D16 PURIFY – Un aspect plăcut

Dezumidificatorul D16 de la Alecoair are un aspect plăcut, cu un corp alb care este completat de o ramă neagră în partea superioară.

Pentru portabilitate și ușurință în mutare, unitatea are mâner care se pliază în partea din spate, împreună cu roți utile care facilitează transportul fără efort pe orice tip de suprafață.

Designul și structura sa contemporană îl fac perfect pentru casele sau afacerile în care dimensiunea este o problemă, deoarece puteți muta acest model dintr-o cameră în alta fără să efort.

Stilul său simplu se potrivește perfect cu aproape orice tip de decor.

AlecoAir D16 PURIFY - Un aspect plăcut 

Vezi Pret

AlecoAir D16 PURIFY – Ușor de folosit

Configurarea dezumidificatorului Alecoair D16 nu poate fi mai ușoară – fără instrucțiuni complicate de urmat sau pași confuzi, este nevoie doar de câteva acțiuni simple.

Pur și simplu scoateți banda de ambalaj din jurul dezumidificatorului și îndepărtați cartonul înainte de a-l conecta. Asta este tot ce se află între dumneavoastră și un mediu interior sănătos și lipsit de umiditate!

Toate acestea fără nici un fel de agitație sau mizerie suplimentară. Configurarea unor dezumidificatoare minimaliste, dar eficiente, precum acesta, nu a fost niciodată atât de simplă și de directă.

AlecoAir D16 PURIFY - Ușor de folosit

Vezi Pret

AlecoAir D16 PURIFY – Performanțe

Păstrarea unui mediu de acasă confortabil poate fi o provocare. Nivelurile de umiditate pot cauza probleme de mucegai și igrasie, iar prea multă umiditate în aer poate face dificilă respirația.

Dezumidificatorul AlecoAir D16 PURIFY este soluția perfectă pentru a ține sub control nivelul de umiditate, asigurând în același timp un confort maxim în casă.

Să aruncăm o privire asupra câtorva dintre caracteristicile sale

Consum redus de energie
Dezumidificatorul AlecoAir D16 PURIFY este proiectat cu gândul la eficiența energetică. Are un consum de energie ultra-redus de doar 215 wați, ceea ce ajută la menținerea facturilor de electricitate la un nivel scăzut. Iar cu o capacitate de dezumidificare de până la 16 litri pe 24 de ore, vă oferă toată puterea de eliminare a umidității de care aveți nevoie fără a vă goli portofelul

Conectivitate WiFi
Dezumidificatorul AlecoAir D16 PURIFY se mândrește cu conectivitate WiFi pentru un control ușor de la distanță. Acest lucru înseamnă că puteți accesa, monitoriza și ajusta setările de oriunde, folosind smartphone-ul sau tableta – permițându-vă să profitați la maximum de dispozitiv, indiferent unde vă aflați acasă sau departe de casă.

Cu capacitățile de monitorizare în timp real încorporate, știți întotdeauna când și cât de multă umiditate trebuie să fie eliminată din mediul dvs. înconjurător, astfel încât să îl puteți menține confortabil, indiferent de ceea ce aduce anotimpul.

Filtru HEPA și funcția de uscător de rufe
AlecoAir D16 PURIFY este echipat cu un filtru HEPA care captează 99% din particulele în suspensie de până la 0,3 microni – inclusiv acarieni, polen și păr de animale – pentru un aer mai curat în toată casa dvs.

Filtrul HEPA opțional poate fi înlocuit chiar și cu un filtru cu carbon activat, dacă doriți, oferindu-vă mai multe opțiuni pentru o calitate a aerului mai proaspătă, în funcție de preferințele dumneavoastră sau de nevoile locației.

Și dacă asta nu era de ajuns, aparatul poate fi folosit și ca uscător de rufe, datorită funcției de uscare încorporate! Cu această funcție, puteți usca cu ușurință hainele fără a fi nevoit să le cărați afară pe vreme rea sau să pierdeți timp așteptând ca acestea să se usuce în interior

Nivelul de zgomot
Acest model funcționează cu un nivel de zgomot de 42dB

Performanțe

Vezi Pret

AlecoAir D16 PURIFY – Părerile clienților

Dezumidificatorul Alecoair D16 este cea mai bună variantă în funcție de recenziile clienților, cu o medie de 4,97 din 5 stele în peste 300 de evaluări.

Consumatorii au lăudat acest produs performant pentru ușurința de configurare și capacitatea de a usca hainele.

Fiind lider în tehnologia dezumidificatoarelor, acest dispozitiv de ultimă generație le permite utilizatorilor să combată problemele de umiditate atât rapid, cât și eficient, ajutând la obținerea unor niveluri optime de umiditate în casă.

Fie că aveți nevoie de unul pentru subsol sau pentru întreaga casă, Alecoair D16 promite să ofere rezultate remarcabile datorită caracteristicilor sale robuste, oferind o soluție superioară la un preț imbatabil.

Lasă un comentariu