AlecoAir D30 GRANDE – Reduce umiditatea și îmbunătățește calitatea aerului

Actualizat pe 23 noiembrie, 2023 de Maria

Imaginați-vă: intrați în casă, întâmpinați de un sentiment de disconfort. Aerul pare greu, umed și învechit. Observați mirosuri de mucegai care persistă în colțuri, iar o tuse persistentă pare să vă afecteze familia. Acestea sunt semnele evidente ale umidității excesive.

Găsește dezumidificatorul potrivit folosind acest îndrumător. Iti oferim o recomandare pe loc.

[modalsurvey id=”4141812576″ style=”flat”]

AlecoAir D30 GRANDE intervine în astfel de cazuri, gata să vă transforme casa într-un loc cu aer curat și confortabil. Cu abilitățile sale excepționale de dezumidificare și de purificare a aerului, D30 GRANDE elimină excesul de umiditate, de poluanții din aer și de simptomele neplăcute pe care aceștia le aduc.

Aceasta este puterea care caracterizează AlecoAir D30 GRANDE, un dispozitiv revoluționar care vă duce mediul interior la noi standarde de puritate și confort.

Dezumidificator si purificator AlecoAir D30 GRANDE

Vezi Preț

AlecoAir D30 GRANDE – Puterea de dezumidificare

AlecoAir D30 GRANDE se dovedește a fi un adversar formidabil împotriva umidității excesive, având capacitatea de a extrage până la 30 de litri de umiditate pe zi. Această performanță remarcabilă combate eficient umiditatea în spații de până la 90 de metri pătrați, asigurându-se că aerul umed și inconfortabil rămâne ceva ce aparține trecutului.

În cazul în care suprafața este mai mică de 90 mp puteți folosi modelul D20 GRANDE, recomandat pentru 45 mp.

AlecoAir D30 GRANDE - Puterea de dezumidificare

Vezi Preț

Ce înseamnă faptul că elimină 30 de litri pe zi?

Un dezumidificator de 30 L pe zi înseamnă că unitatea este proiectată să elimine 30 de litri de apă din aer pe zi.

Dezumidificatoarele sunt dimensionate în funcție de capacitatea totală de eliminare a umidității, care este evaluată în litri de apă eliminată pe zi (perioadă de 24 de ore).

Capacitatea unui dezumidificator indică, în linii mari, cât de mare este spațiul pe care îl va acoperi în metri pătrați.

Este important de reținut faptul că capacitatea unui dezumidificator poate varia în funcție de temperatura și nivelul de umiditate a aerului care este dezumidificat.

Temperatura aerului utilizat în cadrul testului poate afecta capacitatea de dezumidificare a aparatului

Așadar, trebuie luate în considerare dimensiunea spațiului și nivelul de umiditate atunci când se alege un dezumidificator, pentru a se asigura că acesta este dimensionat corespunzător pentru zona și condițiile respective.

Cum poate face acest lucru?

Principiul de dezumidificare constă într-un sistem pe bază de agent frigorific care funcționează în tandem cu un ventilator puternic pentru a aspira aerul umed, a condensa umiditatea și a reintroduce aerul uscat în cameră.

Acest ciclu continuu reduce în mod eficient nivelul de umiditate, creând un mediu mai plăcut și mai sănătos.

AlecoAir D30 GRANDE – Funcția de purificare a aerului

În plus față de abilitățile sale de dezumidificare, AlecoAir D30 GRANDE îmbunătățește calitatea aerului prin sistemul său sofisticat de purificare a aerului. Acest sistem folosește un proces de filtrare în două etape, utilizând un pre-filtru și un filtru HEPA pentru a capta o gamă largă de substanțe poluante din aer.

Funcția de purificare a aerului

Vezi Preț

Prefiltrul acționează ca primă linie de apărare, capturând eficient particulele mari de praf, părul de animale de companie și alte resturi vizibile în aer. Această etapă inițială de filtrare protejează filtrul HEPA de înfundarea prematură și asigură o performanță optimă.

Filtrul HEPA, adevăratul cal de bătaie al sistemului de purificare a aerului, ocupă un loc central în captarea contaminanților microscopici. Acest filtru avansat se mândrește cu o rată de captare impresionantă de până la 95% din particulele în suspensie cu o dimensiune de până la 0,3 microni. Aceasta include o gamă largă de alergeni, cum ar fi polenul, sporii de mucegai și acarienii de praf, atenuând în mod eficient simptomele de alergie și îmbunătățind confortul respirator.

Ușor de utilizat: Controlul este simplu pentru o experiență plăcută fără efort

Caracteristicile excepționale ale modelului AlecoAir D30 GRANDE sunt completate de un panou de control ușor de utilizat, care vă pune puterea aerului curat la îndemână.

Cu comenzi intuitive și un afișaj clar, navigarea prin setările unității este o joacă de copii.

panou de control d30 grande

Vezi Preț

Panoul de control vă permite să setați nivelul de umiditate dorit, permițând dezumidificatorului D30 GRANDE să își ajusteze automat funcționarea pentru a menține intervalul de umiditate specificat. Acest mod automat inteligent permite ca locuința dvs. să rămână la un nivel ideal de umiditate, prevenind disconfortul și riscurile pentru sănătate asociate cu umiditatea excesivă sau prea mică.

Pentru un plus de confort, D30 GRANDE dispune de o funcție de temporizare care vă permite să programați unitatea să funcționeze după un anumit program. Acest lucru este deosebit de util pentru funcționarea pe timp de noapte, ceea ce vă permite să vă treziți în fiecare dimineață cu un aer proaspăt și curat.

Beneficiile principale, dincolo de dezumidificare și purificare

Beneficiile modelului AlecoAir D30 GRANDE se extind dincolo de funcțiile sale principale de dezumidificare și purificare a aerului. Impactul său asupra mediului dvs. interior are mai multe aspecte, promovând un spațiu de locuit mai sănătos și mai confortabil.

Prin reducerea eficientă a alergenilor din aer, D30 GRANDE poate atenua semnificativ simptomele alergiilor, în special pentru cei care suferă de astm sau alte afecțiuni respiratorii. Îmbunătățirea calității aerului poate duce la reducerea apariției răcelilor, tusei și a altor infecții respiratorii.

Cum te ajută Alecoair D30 GRANDE împotriva răcelilor sau a altor afecțiuni respiratorii

Alecoair D30 GRANDE poate elimina virușii și bacteriile din aer care pot provoca infecții respiratorii.

Acești germeni pot fi găsiți în aerul pe care îl respirăm și se pot răspândi cu ușurință de la o persoană la alta prin tuse, strănut și vorbire. Purificatoarele de aer pot ajuta la îndepărtarea acestor germeni din aer, făcând mai puțin probabil să îi inhalați și să vă îmbolnăviți.

d30 grande functii suplimentare

Vezi Preț

Întrebări frecvente

Î: Cum dezumidifică și purifică aerul AlecoAir D30 GRANDE?

R: AlecoAir D30 GRANDE utilizează un sistem de dezumidificare pe bază de agent frigorific pentru a extrage umiditatea din aer. Pe lângă aceasta, utilizează un pre-filtru pentru a capta particulele mari de praf și un filtru HEPA pentru a elimina contaminanții microscopici, purificând eficient mediul interior.

Î: Care este aria de acoperire a aparatului AlecoAir D30 GRANDE?

R: AlecoAir D30 GRANDE este proiectat pentru spații de până la 90 de metri pătrați.

Î: Cât de des trebuie înlocuite filtrele?

R: Prefiltrul trebuie spălat la fiecare două săptămâni sau după cum este necesar pentru a menține performanța optimă. Filtrul HEPA trebuie înlocuit la fiecare 6-12 luni, în funcție de utilizare și de condițiile de mediu.

Î: Cum pot controla nivelul de umiditate cu AlecoAir D30 GRANDE?

R: AlecoAir D30 GRANDE dispune de un panou de control ușor de utilizat care vă permite să setați nivelul de umiditate dorit. Unitatea își va regla automat funcționarea pentru a menține nivelul de umiditate specificat.

Concluzie

AlecoAir D30 GRANDE reprezintă o dovadă de inovație, îmbinând perfect dezumidificarea și purificarea aerului pentru a transforma mediul interior. Performanța sa excepțională, designul ușor de utilizat și beneficiile cuprinzătoare pentru sănătate îl fac un accesoriu neprețuit pentru orice casă.

Lasă un comentariu