Cercetăm dezumidificatoare de peste 2 de ani. Dacă cumpărați prin link-urile noastre, este posibil să câștigăm un comision. Vezi detalii aici

Dezumidificator și purificator AlecoAir D20 GRANDE

Maria

Dezumidificatorul AlecoAir D20 GRANDE este soluția ideală pentru a vă feri locuința de efectele negative ale unei umidități prea mari în aer.

Datorită tehnologiei sale automatizate de purificator aer si dezumidificator, puteți avea încredere că va găsi și va menține nivelul perfect de umiditate, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la apariția mucegaiului sau la o atmosferă sufocantă.

Este foarte eficient și rentabil. Nu numai atât, dar acest dispozitiv este incredibil de ușor de utilizat, cu designul său elegant și funcțiile simple de afișare.

Dezumidificator si purificator AlecoAir D20 GRANDE

Vezi Pret

Dezumidificator si purificator AlecoAir D20 GRANDE – Performanțe

AlecoAir D20 GRANDE este un nou mod revoluționar de a controla calitatea aerului din locuința dumneavoastră.

Cu capacitatea sa unică cu dublă funcție, D20 GRANDE poate atât să dezumidifice, cât și să purifice aerul din interior într-un singur aparat. Acest lucru înseamnă că nu mai trebuie să cumpărați dispozitive separate pentru fiecare nevoie.

Acest lucru nu numai că ajută la economisirea banilor, dar ajută și la eliminarea a două surse de dezordine și neplăceri.

Tehnologia încorporată se asigură că poate dezumidifica eficient orice zonă, eliminând în același timp poluanții dăunători din aer.

Dezumidificatorul AlecoAir D20 GRANDE este un dezumidificator de top, conceput pentru a oferi performanțe superioare în zone de până la 45 de metri pătrați. Dacă aveți suprafețe mai mari folosiți Alecoair D30 GRANDE.

Având o capacitate maximă de dezumidificare de 20 de litri pe zi, acesta poate elimina ușor și rapid umiditatea din aer, ajutându-vă să vă păstrați casa sau biroul confortabil și proaspăt.

Dezumidificatorul dispune de un debit de aer puternic de 230 de metri cubi pe oră, care asigură o eliminare eficientă a umidității, în timp ce rezervorul său de 4 litri vă permite să stocați apa colectată pentru perioade lungi de timp.

Un motor eficient din punct de vedere energetic de 420 W asigură că aparatul oferă performanțe optime fără a consuma cantități excesive de energie.

Cu ajutorul afișajului său digital, este ușor de monitorizat și de personalizat setările în funcție de propriile nevoi.

Dezumidificator si purificator AlecoAir D20 GRANDE - Performanțe

Vezi Pret

Toate aceste caracteristici combinate fac din dezumidificatorul AlecoAir D20 GRANDE o alegere excelentă pentru a elimina umiditatea din orice suprafață de până la 45 de metri pătrați.

Dezumidificator si purificator AlecoAir D20 GRANDE – Design

Dezumidificatorul AlecoAir D20 GRANDE este un aparat puternic, dar compact și cu un design elegant, care vă permite să combateți umiditatea din casa sau biroul dvs. Cu un design elegant și caracteristici moderne, dezumidificatorul AlecoAir D20 GRANDE poate ajuta la reducerea acumulării de mucegai.

Acest aparat dispune de un afișaj digital pentru o operare ușoară, precum și de un control reglabil al vitezei ventilatorului pentru rezultate optime.

Este prevăzut cu un higrostat încorporat, astfel încât să puteți regla nivelul de umiditate relativă a mediului înconjurător în funcție de preferințele dvs.

Dispozitivul are o funcție de oprire automată care oprește unitatea odată ce atinge nivelul dorit.

Corpul dezumidificatorului AlecoAir D20 GRANDE este construit din plastic ABS robust și este impresionant de ușor, cu o greutate de 14,5 kg, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea portabilă în casă și la birou.

Dezumidificatorul AlecoAir D20 GRANDE are dimensiunile de 338 x 247 x 511 mm, ceea ce îl face suficient de mic pentru a se potrivi confortabil în majoritatea spațiilor de locuit, fără a ocupa prea mult spațiu.

Culoarea sa albă se va integra perfect în orice decor din orice încăpere.

Design

Vezi Pret

Dezumidificator si purificator AlecoAir D20 GRANDE – Întreținere

Întreținerea aparatului dumneavoastră AlecoAir D20 GRANDE este esențială pentru a asigura performanța optimă și longevitatea acestuia. Pentru a vă întreține corect dispozitivul, trebuie să urmați pașii de mai jos:

Citiți manualul de utilizare – Este important să citiți manualul de utilizare care însoțește dispozitivul pentru a înțelege toate caracteristicile și specificațiile. Acest lucru vă va ajuta să vă familiarizați cu procedurile corecte de întreținere necesare pentru dispozitivul AlecoAir D20 GRANDE.

Verificați senzorii și filtrele – Aparatul dumneavoastră AlecoAir D20 GRANDE poate fi echipat cu senzori de umiditate, așa că este important să vă asigurați că aceștia rămân mereu curați și uscați. Pentru a face acest lucru, utilizați o cârpă umedă sau aer comprimat pentru a îndepărta ușor orice praf sau resturi acumulate pe acești senzori. Verificați și curățați orice filtru inclus în dispozitiv.

Curățați rezervorul de apă – Rezervorul din interiorul unui dezumidificator trebuie curățat periodic pentru a evita mucegaiul și mirosurile neplăcute. Pentru cele mai bune rezultate, începeți prin a spăla rezervorul cu un detergent de vase și o cârpă moale, frecând orice murdărie depusă.

Merită combinația 2 în 1 – dezumidificator & purificator?

Da, combinațiile de purificatoare de aer și dezumidificatoare funcționează.

Aceste unități combinate sunt o modalitate excelentă de a obține atât purificarea aerului, cât și dezumidificarea într-un singur dispozitiv, eliminând necesitatea de a utiliza mai multe aparate.

Purificatoarele de aer pot elimina poluanții din aer, cum ar fi praful, părul de animale de companie, bacteriile și particulele de fum, prinzându-le în filtrul unității. Dezumidificatoarele ajută la menținerea nivelului de umiditate din locuința dvs. la niveluri optime de 50-60%, reducând riscul de creștere a mucegaiului.

Aceste două funcții lucrează împreună perfect pentru a crea un mediu sănătos, cu mai puțini alergeni în aer. Un combo purificator de aer & dezumidificator este mai eficient decât funcționarea simultană a două unități separate, deoarece utilizează un singur motor pentru a acționa ambele procese. Acest lucru duce la economii de energie mai bune în comparație cu funcționarea a două dispozitive în același timp.

Un combo purificator de aer & dezumidificator de calitate ar trebui să aibă caracteristici avansate, cum ar fi un filtru de carbon pentru eliminarea mirosurilor și un higrostat reglabil care vă permite să setați nivelurile țintă de umiditate.

Ar trebui să vină cu diverse setări, inclusiv opțiuni de control al vitezei și de temporizare, astfel încât să puteți personaliza performanța în funcție de nevoile dvs.

Lasă un comentariu