Cercetăm dezumidificatoare de peste 2 de ani. Dacă cumpărați prin link-urile noastre, este posibil să câștigăm un comision. Vezi detalii aici

Dezumidificator Trotec TTK26E Păreri, Specificații, Preț

Trotec TTK26E este un model ușor de utilizat și eficient din punct de vedere energetic, cu o serie de caracteristici care se potrivesc nevoilor dumneavoastră, ideal pentru cei care au nevoie de un dezumidificator pentru suprafețe mici și medii.

Citiți mai departe pentru mai multe informații despre capacitățile acestui dezumidificator. Cu Trotec TTK26E, este mai ușor ca niciodată să țineți sub control nivelul de umiditate și să mențineți o calitate optimă a aerului în interior.

Dezumidificator TrotecTTK26E prezentare

Dezumidificator Trotec TTK26E – Performanțe

Dezumidificatorul Trotec TTK26E este o alegere ideală pentru spațiile mici și mijlocii, de maxim de 15 metri pătrați și o capacitate de 10 litri pe zi.

Acest dispozitiv dispune de o funcție electronică de dezghețare automată, astfel nu suferă acumulări de gheață și poate continua să lucreze în condiții optime.

Lumina de avertizare a nivelului de apă se aprinde atunci când rezervorul este plin, iar funcția de protecție împotriva supra-plinului oprește automat dezumidificatorul.

Pentru mai multă comoditate, acest dezumidificator are un filtru de aer lavabil pentru îndepărtarea particulelor de praf și a altor alergeni din aer, precum și un mâner de transport pentru o repoziționare ușoară în diferite locații.

Consumul său de energie este de 0,24 kW, iar recipientul său de apă poate capta până la 1,8 litri de apă.

Nivelul de zgomot este de 42 dB (A), ceea ce îl face foarte silențios chiar și atunci când funcționează la capacitate maximă.

TTK 26E oferă toate aceste beneficii – indiferent dacă îl folosiți pentru uz casnic sau profesional – oferind utilizatorilor spațiu pentru a se concentra asupra altor sarcini, ajutându-i în același timp să economisească bani pe termen lung din costurile energetice.

Dezumidificator Trotec TTK26E - Performanțe

Funcții suplimentare

Funcțiile suplimentare ale Trotec TTK26E includ un afișaj digital intuitiv și un panou de control, care permit utilizatorilor să configureze cu ușurință produsul.

Funcția de uscare a rufelor îi va ajuta pe aceștia să usuce rapid hainele, în timp ce temporizatorul le permite să seteze cu ușurință timpul de funcționare dorit. Acest lucru permite o mai mare eficiență energetică atunci când se utilizează aparatul.

Trotec TTK26E dispune de două moduri de funcționare: automat și continuu. În modul automat, aparatul va funcționa pentru o perioadă de timp prestabilită în funcție de setările utilizatorului, în timp ce în modul continuu poate funcționa atât timp cât este necesar.

Cele două trepte de ventilație care pot fi ajustate în funcție de cât de mult flux de aer este necesar pentru diferitele sarcini la care este supus. Acest lucru face ca aparatul să fie versatil.

Caracteristicile de siguranță sunt incluse în acest dezumidificator pentru a menține securitatea utilizatorilor în timpul utilizării.

Funcții suplimentare

Dezumidificator Trotec TTK26E – Design

Dezumidificatorul Trotec TTK26E este un aparat cu aspect elegant și modern, care se va potrivi cu siguranță în orice decor.

Designul său alb și elegant nu include colțuri ascuțite, oferindu-i o estetică atractivă care va atrage cu siguranță atenția. Produsul măsoară 210 mm (Lungime) x 420 mm (Adâncime) x 295 mm (Lățime) – ceea ce îl face suficient de mic pentru a fi mutat cu ușurință prin casă, dar suficient de mare pentru a oferi rezultate eficiente de dezumidificare.

Datorită designului său ergonomic și a comenzilor ușor de utilizat, acest dezumidificator poate fi folosit în orice încăpere a casei dvs. fără să ocupe prea mult spațiu.

design

Dezumidificator Trotec TTK26E – Ușor de folosit

Printre avantajele practice ale dezumidificatorului Trotec TTK26E se numără construcția sa ușor de întreținut, care îl face extrem de ușor de utilizat și confortabil de folosit.

Înfășurătorul de cablu este foarte compact și ușor, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru oricine dorește să economisească spațiu.

Filtrul de aer este ușor de accesat, astfel încât poate fi curățat rapid și ușor atunci când este nevoie.

După cum vă spuneam mai sus, acest dezumidificator are o lumină de avertizare a nivelului de umplere suplimentară care vă va notifica atunci când rezervorul de apă este plin, evitând astfel o supraumplere accidentală.

Dezumidificator Trotec TTK26E - Ușor de folosit

Concluzia finală

Dezumidificatorul TTK 26E este o soluție economică și eficientă pentru spații umede de până la 15 mp.

Funcționează excelent pentru a opri formarea mucegaiului, reducând mirosurile de mucegai și ajutându-vă să păstrați un mediu interior mai sănătos. Nu numai atât, dar performanța sa de dezumidificare de 10 litri îl face perfect pentru încăperi de dimensiuni mici și medii, atât în spații rezidențiale, cât și comerciale.

Datorită tehnologiei și designului său avansat, TTK 26E oferă o modalitate mai eficientă de a regla nivelul de umiditate.

Este o alegere ideală care funcționează indiferent de cerințele dumneavoastră.

Lasă un comentariu