Cercetăm dezumidificatoare de peste 2 de ani. Dacă cumpărați prin link-urile noastre, este posibil să câștigăm un comision. Vezi detalii aici

Dezumidificator Trotec – Cel mai bun model în 2023

Articol scris de:

Maria

Actualizat: 6 octombrie, 2023

Un dezumidificator este un aparat necesar în orice casă, în special pentru cei care trăiesc în zone cu climă umedă. Trotec este un brand bine cunoscut care oferă dezumidificatoare de înaltă calitate, concepute pentru a asigura un control eficient al umidității. Orice dezumidificator Trotec vine cu o serie de caracteristici, cum ar fi niveluri de umiditate reglabile, închidere automată și moduri de economisire a energiei, ceea ce le face ideale pentru a fi utilizate în orice încăpere a casei.

Dezumidificator Trotec – Top 5 (2023)

1. Dezumidificator Trotec TTK66E, 24l /24h, Functie uscare rufe, Debit aer 170 mc/h, Pentru 50mp

Dezumidificator Trotec TTK66E

Dezumidificatorul TTK 66 E este un aparat versatil, eficient și ușor de utilizat, perfect pentru a elimina umiditatea din încăperi de până la 50m², cum ar fi locuințele sau alte suprafețe.

Cu o capacitate de dezumidificare maximă de 24 litri pe zi și un debit aer de 170 m³/h, acest dezumidificator poate controla cu ușurință nivelul de umiditate din încăpere.

Trotec TTK 66E

Funcția de dezumidificare automată comandată prin higrostat reglabil permite setarea valorilor dorite între 35% și 85%, în pași de 5%.

Acest dezumidificator are o funcție specială, numită „Komfort„, care permite reglarea automată a valorii umidității aerului în funcție de temperatură. Modul de uscare rufe și de funcționare permanent fac din acest aparat un aliat de durată în lupta împotriva umidității excesive.

Dezumidificatorul are funcția restart automat, care permite repornirea dispozitivului după o întrerupere de curent, începând din nou cu aceleași valori setate anterior.

Filtrele de aer lavabile, funcția de oprire automată la preaplin și racordul pentru scurgere externă sunt alte caracteristici care completează acest dezumidificator și care fac din el un produs ușor de întreținut și eficient.

TTK 66 E este prietenos cu mediul, fiind echipat cu un agent frigorific R290 cu un impact ZERO asupra mediului înconjurător.

Este dotat cu roți și mânere pentru o ușoară deplasare și cu un cablu de alimentare care poate fi fixat în suportul de susținere în cazul în care nu este utilizat.

Trotec TTK 66E cablu alimantare

În concluzie, dezumidificatorul TTK 66 E oferă o gamă completă de caracteristici și funcții pentru orice suprafață de până la 50 mp.


2. Dezumidificator si Purificator de aer TROTEC TTK 27 HEPA, 12 l/zi, 90 m3/h

Dezumidificator si Purificator de aer TROTEC TTK 27 HEPA

TTK 27 este un dezumidificator cu purificator multi-funcțional, proiectat pentru a oferi o soluție completă pentru umiditatea excesivă și calitatea aerului din interiorul casei.

Poate fi utilizat în camere cu o suprafață maximă recomandată de până la 15 mp și poate înlătura până la 12 litri de apă pe zi.

Cu un debit aer de 90 mc/h, acest dezumidificator poate fi utilizat și pentru uscarea hainelor, oferind un mod convenabil de a-ți usca hainele.

Cu funcția sa de purificare și dezumidificare, acesta ajută la curățarea aerului din interior, eliminând bacteriile și alergenii.

TTK 27 dispune de caracteristici avansate, cum ar fi Child Lock, Auto-Dezghețare, Auto-Protecție, Butoane touch și Timer pornire/oprire, care fac utilizarea sa simplă și confortabilă.

Dezumidificator TROTEC TTK 27 HEPA - panou de control

Acesta are o alimentare de 220-240V/50Hz și un consum redus de energie de 245W. Nivelul de zgomot este redus, fiind de doar 45 dB.

Cu o capacitate a rezervorului de 2,5 litri și dimensiuni compacte de 245 x 500 x 245 mm, acest dezumidificator de aer poate fi ușor poziționat și mutat.

Greutatea sa este de 9,5 kg, ceea ce îl face ușor de manevrat și de mutat dintr-o cameră în alta.

Dezumidificator TROTEC TTK 27 HEPA - usor de transportat

Per total, TTK 27 este un dispozitiv eficient și versatil, proiectat pentru a oferi o soluție completă pentru umiditatea excesivă și calitatea aerului din interiorul casei.


3. Dezumidificator Trotec TTK33E, 14 l/24h, Debit aer 80 mc/h, Indicator color umiditate, Uscare Rufe

Dezumidificator Trotec TTK33E

Dezumidificatorul TROTEC TTK33E este un dispozitiv de dezumidificare performant şi eficient, cu capacitatea de a elimina 14 litri de apă pe parcursul a 24 de ore.

Este potrivit pentru spaţii cu o suprafaţă de până la 15 mp, precum dormitoare, spaţii comerciale, magazine, birouri etc. Design-ul său modern sub formă de cub şi mânerul practic îl fac uşor de mutat în funcţie de necesităţi.

Umiditatea aerului din încăperi poate fi reglementată optim între intervalul 45% – 55% cu ajutorul higrostatului incorporat, prevenind astfel formarea mucegaiului şi reducerea acarienilor şi a alergenilor din încăpere.

TTK33E panou control

Pre-filtrul lavabil şi detaşabil filtrează particulele mari de praf, iar opţional se poate achiziţiona un filtru de carbon activ pentru a neutraliza mirosurile neplăcute.

Dezumidificatorul vine cu un indicator color LED ce indică nivelul de umiditate din aer, oferind o monitorizare constantă. Semnalizările sunt albastre pentru aer prea uscat (sub 40%), verzi pentru umiditate optimă (între 40% şi 60%) şi roşii pentru umiditate prea mare (peste 60%).

TTK33E culori led

Aparatul foloseşte gaz refrigerant R290, un agent frigorific natural cu impact redus asupra mediului şi performanţe termodinamice excelente. Acest gaz este netoxic cu un potenţial de epuizare a ozonului zero şi un potenţial de încălzire globală foarte scăzut, reducând astfel costurile de energie.

Panoul de control este intuitiv şi oferă mai multe funcţii utile, cum ar fi higrostatul incorporat care permite setarea umidităţii la un nivel ţintă dorit între 30% şi 80% RH, funcţia de uscare rufe, Auto-Restart în cazul unei căderi de curent, Timer pentru programarea timpului de pornire/oprire, Auto-Spălare, drenaj continuu prin intermediul unui furtun, dezghețare automată prin circulaţia de aer, 2 trepte de ventilaţie, indicator luminos pentru umplerea rezervorului şi protecţie la umplere cu oprire automată.


4. Dezumidificator Trotec TTK 28E, 10litri/zi, Garanție 3 Ani

Dezumidificator Trotec TTK 28E

Dezumidificatorul Trotec TTK 28E este un aparat dezumidificare a încăperilor cu o capacitate de dezumidificare maximă de 10 litri pe zi și un debit aer de 100mc/h, potrivit pentru spații până la 15 mp. Datorită dimensiunilor sale compacte, poate fi plasat în orice încăpere, indiferent de mărimea acesteia.

Prin funcția de dezumidificare automată controlată de un higrostat reglabil, umiditatea poate fi setată la valori prestabilite de 40%, 50% sau 60%. Dacă aceste valori sunt depășite, aparatul se activează automat și se decuplează, economisind energie, până când valoarea setată este atinsă din nou. Există și o funcție de dezumidificare permanentă, cu afișaj pe LED.

TTK 28E Rezervor

Funcția Auto-Restart permite aparatului să pornească din nou cu reglajele anterioare în cazul unei întreruperi de curent, facilitând utilizarea cu un temporizator extern. Dezumidificatorul are un suport pentru cablu, precum și un mâner și rotițe mobile, permițând mutarea ușoară dintr-o încăpere în alta. Alte caracteristici practice includ filtrul lavabil și racordul de drenaj pentru o utilizare fără supraveghere pe termen lung.

Cum puteți folosi drenajul permanent la un dezumidificator Trotec

Drenarea dezumidificatorului dumneavoastră este un pas esențial pentru a-l menține în cea mai bună stare de funcționare. Ajută la prevenirea acumulării de apă și poate contribui chiar la creșterea eficienței energetice.

Cel mai eficient mod de a goli un dezumidificator este prin intermediul unei canalizări sau al unei chiuvete spre care îndreptați furtunul.

La unele modele, acest lucru se poate face manual, dar pentru cele cu pompe motorizate, trebuie conectat un furtun de apă la orificiul de pe pompă – un capăt în aparat, în timp ce celălalt într-o chiuvetă sau țeavă de canalizare.

Acest lucru este mai convenabil și produce mai puțin disconfort decât să trebuiască să colectați manual apa colectată.


5. Dezumidificator Trotec TTK 68 E, 20 litri/zi, 130 mc/ora

Dezumidificator TTK 68 E

TTK 68 E este un dezumidificator de aer puternic și fiabil, proiectat pentru a asigura o atmosferă confortabilă în spatii de până la 45 mp și cu un volum de până la 110 mc. Acesta poate să îndepărteze pana la 20l de umiditate în fiecare zi și are un debit aer maxim de 130mc/h.

Cu un design modern, acest dezumidificator este echipat cu caracteristici performante pentru a facilita utilizarea acestuia, precum:

 • Dezumidificare automată: Comandată prin intermediul unui higrostat, aceasta funcție permite setarea umidității ideale din încăpere.
 • Funcționare silențioasă: acest dezumidificator functioneaza cu un nivel de zgomot de doar 43dB (A), astfel incat sa nu deranjeze activitățile din încăpere .
 • Lumina de semnalizare: aceasta indica dacă rezervorul de apă este plin, astfel încât să puteți să-l goliți în mod regulat.
 • Protecție la preaplin: Dezumidificatorul se deconectează automat în cazul în care rezervorul de apă devine plin, astfel încât să nu existe risc de inundare.
 • Filtru de aer lavabil: Filtru de aer poate fi curățat și folosit din nou, astfel încât să se asigure o calitate a aerului optimă.
 • Ventilator cu 3 trepte: aceasta permite setarea vitezei ventilatorului în funcție de necesitățile încăperii.
 • Funcție de uscare haine: acest dezumidificator poate fi folosit și pentru a usca hainele, astfel încât să economisiți timp și bani.
 • Display digital: afișează informații precum umiditatea actuală și setarea umidității ideale.
 • Timer pentru oprire: poate fi setat intre 1 și 24 ore, astfel încât să puteți să-l programați să se oprească după ce ați părăsit încăperea.
 • Direcție de suflare a aerului reglabilă: aceasta permite direcționarea aerului în funcție de necesitățile încăperii.
 • Maner de transport și roti: acest dezumidificator poate fi mutat cu ușurință datorita mânerului de transport și a roților.
 • Racord pentru evacuarea externa a apei: acest racord permite evacuarea apei direct în canalizare.

Unde sunt produse dezumidificatoarele Trotec?

Producția unui dezumidificator Trotec începe în fabrica din Germania. Aici, procesul de producție complex și extrem de automatizat este monitorizat și gestionat de utilaje moderne.

În această fabrică, fiecare dezumidificator trece prin mai multe procese, de la asamblarea componentelor până la testarea fiecărei unități pentru funcționalitate și siguranță.

Odată finalizat, echipa se asigură că produsul este gata de expediere – asigurându-se că clienții primesc produse de înaltă calitate care durează ani de zile.

Unde se fabrica

Un dezumificator Trotec este produs în Germania, dar nu înseamnă că este și scump

Odată cu sloganul „Fabricat în Germania” vine și prejudecata că produsele fabricate în Germania sunt scumpe. La Trotec, acest lucru nu ar putea fi mai departe de realitate.

Nu numai că se asigură că mașinile și dispozitivele lor de măsurare au un raport calitate-preț remarcabil, dar produc și produse de o asemenea calitate încât fac ca orice versiune mai ieftină să nu fie demnă de comparație.

Deci, cum este posibil să oferiți o asemenea calitate la un preț avantajos? Răspunsul poate fi găsit în structurile lor de lucru disciplinate și în angajații lor eficienți, combinate cu strategii de afaceri inteligente, toate acestea contribuind la oferirea clienților a celor mai înalte standarde, menținând în același timp costurile la un nivel scăzut.

Coduri de eroare ce pot apărea la dezumidificatoarele Trotec

Cod eroareCauzaRemediu
ASDefecțiune la senzorul de umiditateDeconectați pentru scurt timp aparatul de la rețeaua electrică. În cazul în care eroarea este afișată în continuare după repornire, vă rugăm să contactați serviciul clienți.
ESDefecțiune la senzorul de temperaturăOpriți aparatul și contactați serviciul clienți.
E3Defecțiune generală la dispozitivDeconectați pentru scurt timp aparatul de la rețeaua electrică. În cazul în care eroarea este afișată în continuare după repornire, vă rugăm să contactați serviciul clienți.
ECScurgeri de agent frigorificOpriți aparatul și contactați serviciul clienți.
P1Dezghețare automatăAceasta nu este o eroare. Așteptați o perioadă scurtă de timp. Indicatorul va dispărea în momentul în care procesul de dezghețare automată este finalizat.
P2Rezervorul de apă este plin sau nu este introdus corectGoliți rezervorul de apă sau verificați dacă rezervorul de apă este corect montat.

2 comentarii la „Dezumidificator Trotec – Cel mai bun model în 2023”

 1. Buna ziua ,
  Dezumidificatorul Trotec TTK66E, 24l /24h, Functie uscare rufe, Debit aer 170 mc/h, pentru 50mp , l-am achizitionat la începutul anului 2019, in urma lucrarilor de renovare in apartament. Toate produsele necesare renovarii sunt pe bază de apă. Renovarea am terminat-o iarna. O prietena mi-a povestit de o cunoștință care a facut la fel si a achizitionat un aparat , pt a scapa de umezeala din casă. Noi am achizitionat acest produs de atunci , si l-am folosit atât la uscarea rufelor cât și la eliminarea umidității din casă. Nu am avut nici in fel de probleme cu el, și îl folosim încontinuare. L-am recomandat cu încredere și altor prieteni. Deci un produs nota 10 !

  Răspunde

Lasă un comentariu