Cercetăm dezumidificatoare de peste 2 de ani. Dacă cumpărați prin link-urile noastre, este posibil să câștigăm un comision. Vezi detalii aici

Dezumidificator Trotec TTK60E Review și Păreri

Articol scris de:

Actualizat: 20 aprilie, 2023

Un dezumidificator poate fi util în orice încăpere, dar este deosebit de util în dormitor.

Un dezumidificator trotec numai că ajută la menținerea unei calități ridicate a aerului, dar poate contribui și la reducerea riscului de apariție a alergiilor sau a astmului.

Dezumidificatorul Trotec TTK60E este un dezumidificator puternic și compact, perfect pentru utilizarea în încăperi de dimensiuni mici și medii.

Este dotat cu un afișaj digital și un panou de control, ceea ce facilitează setarea nivelului de umiditate dorit.

Temporizatorul vă poate ajuta astfel încât îl puteți seta să pornească și să se oprească la anumite ore.

TTK60E are o funcție de repornire automată care repornește unitatea după o pană de curent.

Indicatorul rezervorului vă permite să știți când unitatea trebuie golită.

Per total dezumidificatorul Trotec TTK60E este o alegere excelentă pentru oricine caută o modalitate eficientă de a reduce nivelul de umiditate din locuința sa.

Ce informații găsești în acest articol arata

Design

Dezumidificatorul Trotec TTK60E este o modalitate eficientă de a elimina excesul de umiditate din aer.

Fiind un aparat de top care nu numai că arată bine în orice casă, dar funcționează foarte bine. Are un design alb, elegant, care se va potrivi cu orice decor, iar dimensiunea sa compactă înseamnă că nu va ocupa mult spațiu.

Măsurând doar 225 mm x 353 mm x 496 mm, este ideal pentru utilizarea în spații mici, cum ar fi dormitoarele, birourile sau zonele de depozitare.

Afișajul digital este ușor de citit, iar comenzile sunt ușor de utilizat, facilitând ajustarea setărilor pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

TTK60E este, de asemenea, ușor, cu doar 12 kg, ceea ce îl face ușor de mutat dintr-o cameră în alta.

Dezumidificator Trotec TTK60E

Performanțe

Dezumidificatorul TTK60E este perfect pentru spații de până la 40 mp și poate fi reglat cu ajutorul higrostatului.

Cu un consum mediu energie electrica de 340W, debitul de aer de 100 mc/h și capacitatea de dezumidificare de 18 l/zi vă asigură că spațiul dvs. va fi bine ventilat și fără umiditate.

Aveți opțiunea de a conecta un furtun de scurgere, ceea ce îl face ușor de instalat și de utilizat.

Un furtun de scurgere poate fi o modalitate excelentă de a crește eficiența dezumidificatorului dumneavoastră. Prin atașarea furtunului la unitate, puteți direcționa apa colectată într-un canal de scurgere sau chiuvetă din apropiere, ceea ce înseamnă că nu va trebui să goliți unitatea atât de des. Totuși trebuie să știți că apa colectată poate fi refolosită.

Acest lucru poate fi o mare economie de timp, mai ales dacă locuiți într-o zonă umedă.

Atașarea unui furtun la dezumidificatorul dvs. vă poate ajuta să preveniți apariția mucegaiului. Atunci când se permite acumularea de apă în unitate, se creează un mediu ideal pentru ca aceste ciuperci să se dezvolte. Prin scurgerea rapidă a apei, puteți contribui la menținerea locuinței dumneavoastră fără aceste organisme potențial dăunătoare.

Dezumidificator Trotec TTK60E performante

Filtre

Un dezumidificator este un aparat de uz casnic care este utilizat de obicei în mediile umede pentru a elimina umiditatea din aer.

Aparatul funcționează prin aspirarea aerului din încăpere și trecerea acestuia peste o serie de serpentine. Pe măsură ce aerul trece peste serpentine, umiditatea din aer se condensează și este colectată într-un rezervor.

Pentru a preveni ca praful și alte particule să blocheze serpentinele, cele mai bune dezumidificatoare au diferite filtre care îndepărtează acești contaminanți înainte ca aceștia să ajungă la serpentine.

Filtrul ajută la asigurarea faptului că dezumidificatorul poate continua să funcționeze în mod eficient și eficace.

Dezumidificatorul TTK60E are un filtru de aer ușor accesibil și ușor de curățat, dar in același timp este și lavabil. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să îl înlocuiți atât de des, economisind bani pe termen lung.

Dezumidificator Trotec TTK60E filtre

Alte funcții

Dezumidificatorul TTK60E este echipat cu o lumină de avertizare care se aprinde atunci când rezervorul este plin, astfel încât să nu trebuiasca sa te intrebi daca ai uitat sa îl golești. Aceasta lumina iti ofera posibilitatea de a te asigura ca rezervorul este golit la timp.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știți despre dezumidificatoare este cât de des trebuie să fie golite. Frecvența depinde de o serie de factori, inclusiv de dimensiunea camerei și de cantitatea de umiditate prezentă. Ca o regulă generală, cu cât camera este mai mare, cu atât mai multă umiditate va conține și cu atât mai des va trebui să goliți dezumidificatorul. În plus, încăperile predispuse la umiditate, cum ar fi bucătăriile și băile, vor necesita golirea mai frecventă decât alte încăperi din locuința dumneavoastră.

TTK60E produce un zgomot de numai 43 dB, ceea ce este perfect pentru a fi utilizat în orice încăpere în care aveți nevoie să controlați nivelul de umiditate fără a genera zgomot suplimentar.

Nivelul de zgomot al unui dezumidificator se măsoară în decibeli, sau dB. Cu cât nivelul decibelilor este mai mare, cu atât zgomotul este mai puternic.

Un dezumidificator cu un nivel de zgomot de 43 dB este considerat a fi destul de silențios.

Pentru a pune acest lucru în perspectivă, o conversație tipică are loc la un nivel de zgomot de 60 dB.

In concluzie, deși un dezumidificator de 43 dB nu este la fel de zgomotos ca un aspirator sau un uscător de păr, este totuși posibil să fie perceptibil într-o cameră liniștită.

Dacă sunteți în căutarea unui dezumidificator silențios, poate doriți să alegeți unul cu un nivel de zgomot sub 40 dB. Rețineți totuși, cu cât nivelul de zgomot este mai mic, cu atât este posibil ca prețul să fie mai mare.

Lasă un comentariu