Cercetăm dezumidificatoare de peste 2 de ani. Dacă cumpărați prin link-urile noastre, este posibil să câștigăm un comision. Vezi detalii aici

Dezumidificator OL12 Ergo păreri , review și specificații

Vă prezentăm acest dezumidificator OL12 Ergo, soluția perfectă pentru camere de până la 25 mp.

Cu o capacitate de dezumidificare de 12 litri/zi, acesta poate elimina rapid și eficient excesul de umiditate din aer.

Dispune de un filtru de aer lavabil, ventilator silențios cu 2 trepte de funcționare, conexiune pentru furtun pentru scurgerea apei și afișaj al umidității cu setarea umidității dorite.

Cronometrul de 24 de ore vă permite să setați timpul de funcționare, iar consumul redus și eficiența energetică îl fac foarte economic de utilizat.

Funcția de dezghețare automată la temperaturi scăzute asigură performanțe optime, chiar și pe vreme rece.

Filtrul de aer, atât la admisia aerului umed, cât și la evacuarea aerului uscat, asigură o protecție maximă împotriva impurităților din aer.

Dezumidificator OL12 Ergo

Dezumidificator OL12 Ergo specificații

Capacitate maximă de dezumidificare – 12l/zi

Capacitatea dezumidificatorului este un factor important de luat în considerare atunci când achiziționați un dezumidificator de cameră. Capacitatea unui dezumidificator se referă la cantitatea de apă pe care unitatea o poate elimina din aer pe o perioadă de 24 de ore.

Un dezumidificator cu o capacitate de 12 litri va putea, prin urmare, să elimine până la 12 litri de apă din aer pe zi. Acesta este un aspect important, deoarece o unitate cu o capacitate mai mare va putea controla mai eficient nivelul de umiditate într-un spațiu mare.

Este demn de remarcat faptul că capacitatea unui dezumidificator poate varia în funcție de temperatura și umiditatea mediului. Prin urmare, o unitate cu o capacitate mai mare poate fi necesară într-o zonă cu niveluri ridicate de umiditate.

Dezumidificator OL12 Ergo 12litri pe zi

Dezumidificator OL12 Ergo – Filtru de aer lavabil

Un dezumidificator este un aparat care este utilizat pentru a elimina umiditatea din aer pentru a îmbunătăți calitatea aerului din interior. Aparatul funcționează prin aspirarea aerului din încăpere și trecerea acestuia printr-un filtru. Acest filtru îndepărtează impuritățile din aer, inclusiv praful, polenul și părul de animale de companie.

Filtrul captează și umiditatea, care este apoi colectată într-un rezervor sau într-o tavă. Dezumidificatoarele variază în funcție de mărime și capacitate, dar majoritatea modelelor de casă pot filtra și colecta până la 50 de litri de apă pe zi.

Ce se întâmplă dacă nu curățăm filtrul de aer?

Dacă filtrul nu este curățat în mod regulat, dezumidificatorul va deveni mai puțin eficient în timp. Filtrul va fi înfundat cu praf și murdărie, îngreunând circulația aerului.

Ca urmare, dezumidificatorul va trebui să lucreze mai mult pentru a elimina umiditatea din aer, consumând mai multă energie și costându-vă mai mulți bani.

Pentru ca dezumidificatorul dvs. să funcționeze corect, asigurați-vă că curățați filtrul în conformitate cu instrucțiunile producătorului.

Cu un dezumidificator OL12 Ergo puteți evacua apa direct în canalizare printr-un furtun

Dezumidificatorul OL12 Ergo este un model puternic și eficient, perfect pentru a fi utilizat în orice casă.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui dezumidificator este că poate evacua apa direct în canalizare printr-un furtun. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să goliți un rezervor plin de apă și nu va trebui să vă faceți griji că apa se va vărsa pe podele.

Prin urmare, dezumidificatorul OL12 Ergo este o alegere excelentă pentru oricine dorește o modalitate ușor de utilizat și eficientă de a reduce nivelul de umiditate din locuința sa.

Panou de control intuitiv cu afișaj al umidității și setarea acesteia

Dezumidificatorul OL12 Ergo are un panou de control care vă permite să vedeți nivelul actual de umiditate din încăpere cu ajutorul unui higrometru și să setați nivelul dorit.

Pentru un confort optim, se recomandă, în general, să mențineți nivelul de umiditate între 30 și 50 la sută. Acest interval va ajuta la prevenirea apariției mucegaiului, menținând în același timp un nivel confortabil de umiditate.

Dacă nivelul de umiditate din locuința dvs. depășește în mod regulat 50 la sută, este posibil să fie nevoie să investiți într-un dezumidificator mai puternic.

Însă, dacă nivelul de umiditate este în mod regulat sub 30 la sută, este posibil să doriți să luați în considerare utilizarea unui umidificator pentru a adăuga din nou umiditate în aer.

Monitorizând nivelul de umiditate din locuința dvs. și efectuând ajustări după cum este necesar, puteți contribui la crearea unui mediu interior confortabil și sănătos.

Dezumidificator OL12 Ergo panou control

Dezumidificator OL12 Ergo – Consum redus de energie electrică

Dezumidificatorul OL12 Ergo este un aparat eficient din punct de vedere energetic, care vă ajută să vă păstrați casa fără umezeală și mucegai.

Are un consum electric scăzut față de majoritatea celorlalte dezumidificatoare de pe piață, ceea ce îl face o alegere economică pentru casa dvs.

Dezumidificatoarele sunt adesea puse în aceeași categorie cu alte aparate electrocasnice mari, cum ar fi frigiderele și mașinile de spălat. Cu toate acestea, dezumidificatoarele folosesc de fapt foarte puțină energie electrică în comparație cu aceste alte aparate.

Dezumidificatorul OL12 Ergo utilizează mai puțin de 160 W de energie la o setare maximă. Acest lucru le face să fie una dintre cele mai eficiente modalități de a elimina excesul de umiditate din aer.

Funcție „blocare copii”

Blocarea pentru copii este o funcție care ajută la prevenirea copiilor curioși de a modifica setările unui dezumidificator. Prin blocarea comenzilor, părinții pot fi siguri că copilul lor nu va opri din greșeală aparatul sau nu va face alte modificări care ar putea afecta performanța acestuia.

Deși blocarea pentru copii nu este o necesitate absolută, este o caracteristică de siguranță valoroasă pentru familiile cu copii mici.

Garanție 2 ani

Dezumidificatorul OL12 Ergo este un aparat eficient și fiabil, care va oferi o garanție de 2 ani.

O garanție este o asigurare a performanței unui produs. Atunci când achiziționați un dezumidificator, producătorul promite că unitatea va funcționa așa cum a fost promis. În caz contrar, producătorul va repara sau va înlocui unitatea fără niciun cost pentru dumneavoastră.

O garanție vă poate oferi liniște sufletească atunci când faceți o achiziție importantă. Știind că aveți acoperire în caz de probleme, vă poate face mai ușor să justificați cheltuirea banilor pentru un dezumidificator de calitate.

Lasă un comentariu